Mitt drömhus

Vi ska faktist flytta till hus iår. Skrev på kontrakt häromdagen, så det ska bli jätte kul det här. Vi har varit ilag i 2,5 år och letat hus i 1,5 år så nu äntligen är det våran tur att flytta ihop. Det är ett superfint hus i Karlskoga. Där kommer vi trivas!
 
Men, alla har ju ett drömhus som man såklart drömmer om.
Min heligaste plats skulle vara ett litet spa-anläggning i huset. Jag älskar att lägga mig i ett varmt bad på vintern exempelvis. Ett bubbelbadkar! Och en bastu (det kanske är så att jag har finskt blod i generna?) är något som jag vill ha i mitt drömhus.

Och inte nog med det, ett stort kök och stort sovrum med "walk-in-closet" så alla mina kläder och skor får plats. Skulle behöva en sådan garderob redan idag. Själva huset behöver inte vara så stort i sig, men bara jag får plats med dom sakerna som jag har nämnt ovan så får resten bara passa in. Hur ser era drömhus ut? Jag menar, alla får ju drömma! ;)
Detta kök säger man inte nej till :D
Detta kök säger man inte nej till :D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln