Ett till inlägg med bajs och hundmat

I ett annat inlägg så skrev jag om att hundarna har varit dåliga i magen. Att till och med Maya var dålig, och hon var värst. Men det gick över som tur var..
Jag började bli nojig, så jag ringde faktist veterinären (här på orten) och frågade om hon visste om det gick någon slags magsjuka i krokarna. Hon visste ingenting. Deras dagisfröken har inte heller hört något. Men jag hörde sen att det var nånga hundar som var dåliga i magen.
Men jag hade i magen, gav dom ris och vit fisk. Det funkade! Så skönt!!!

Men maten, de åt inte maten dagen efter heller. Så jag åkte och köpte yttligare ett nytt foder (bortskämda hundar!!!) som jag tänkte att de skulle få testa.
Så INNAN jag öppnade nya fodersäcken så testade jag med den gamla om de ville äta den. Men nej, glöm det. Så jag öppnade nya säcken och de åt, ÄNTLIGEN!. Jag har provat så många olika foder, så jag får krupp snart. Men denna mat - ACANAs Grass-fed Lamb åt. Som grisar!

Och efter 2 veckors användning snart så har de redan bra i magar. De har superbra avföring, bra päls och Maya är sitt matglada dreggliga jag igen. Och inte nog med det... Hon är mer vild än tam nu för tiden!! ;D Så nu jääädrans håller vi tummar, tår och tassar att detta är "vårat" foder.
Kosta, vad det kosta vill. Jag gör allt för att mina tjejer ska må bra! <3 TACK ACANA!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Bjurvald Gistedt » Är det fodret tro? :  ”Så härligt att läsa! Tusen tack för att du delar med dig ! <3 ”

  • Vendela Sandell » Lite positiva saker händer också:  ”Så kul med lyckad tävling och en till stjärna på g mitt i allt elände, kram<3”

  • Linn » DU finns inte längre :'(:  ”Så tragiskt, beklagar er sorg!”

  • Teddi med matte » Inne i ett tränings-"flow".:  ”ååhhh,, söta tjejen. hon håller koll så du inte missar att ge henne mat”

  • Vendela » Per Jensen:  ”Åh, är jättesugen på att klicka hem och läsa bl a den boken av Per Jensen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln