Apporten

Idag var det en fin kväll för lite hundträning. Och hundträning sitter aldrig fel.
Jag gjorde lite latjoträning med henne idag. Inte så kravfyllt. Hon fick sin stora träning igår! ;)

Maya fick även smaka på hundgodiset ifrån Orijen. VÄLDIGT populärt. 
Efter ha tragglat med apporten i alla tider med Vimsa (och ja, jag har en apporterande hund om inte gärna apporterar...) så började vi med något nytt. Vi började med omvänt lockande. Det är inte något som har fallit mig i smaken riktigt, så jag har väl bara låtigt bli.
Men efter att ha fått tips på hur jag skulle göra, och hur vi ska få till detta så lärde hon sig väldigt fort. Efter ett par gånger så kunde hon ha den i munnen tills jag sa belöningsordet! Lite rullning ibland, men vi är på god väg! :D :D :D Min lilla stjärna, du är bra söt ändå! ;D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln