Och nu är semestern helt över!

Poff!, sa det så var även semestervecka 3 över. När jag gick på ledigt så tänkte jag att : "Ja gud vad länge jag är ledig nu, det ska bli så härligt..." Men inte känner jag mig direkt så utvilad. Det skulle nog vara skönt med iallafall 1 vecka till. Men men ;p
I Torsdags så ringde den som är TF chef för oss och frågade om jag var sugen på att jobba. Så jag ställde upp att jobba 10 h i Fredags. Det var en order som var bråttom med. Så jag tänkte - Det gäller att ge och ta. Och jag har tänkt att vara ledig någon helg framöver för att göra lite aktiviteter.

Men annars har vi bara tagit det lugnt. Mattias har varit med och byggt en Mila (klicka här för att se vad en Mila är). Riktigt kul för han, han stormtrivs!
Jag och tjejerna lever ett "vanligt" hundliv. Inga aktiviteter alls på gång heller.
Men det ska det bli ändring på har jag tänkt. Vi ska begé oss i en helt ny värld. Jag är faktist taggad, och väldigt nyfiken på denna hundvärld. Vad det är, talar jag om när det bli aktuellt! ;)

Nu är det dags att ladda upp inför 7 dagar jobb. Back to reality liksom!
Milan är tänd
Milan är tänd


Här är Vimsa lite extra sur när hon måste ha regntäcke på sig... ;) Ska inte

 
När det äntligen var lite uppehåll med detta regnväder så drog vi till skogs och gick runt där. Jag och tjejerna. Lite kvalitétstid. Balsam för kropp och själ.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln