Semester vecka 2 är över

Och imorgon börjar min semester vecka nummer 3. Sen så har jag en lång väntan fram till oktober. Då det är älgjakten att se fram emot.

Men ihelgen var vi i Leksand och hälsade på Mattias kusin i ett dygn (utan hundar!). Sedan var vi alla in till CCW (Classic Car week) i Rättvik. Riktigt fina bilar! Synd att jag inte tog mer kort, och dom jag tog blev inte direkt så bra. Och äntligen hemma igen. Borta bra, men hemma bäst! =)

Måste ändå säga att jag saknade mina svarta tjejer, en hel del ;D
Vad gjorde jag innan jag skaffade hund.......? :p
Men hundarna var hos min mormor och morfar ihelgen. Och de brukar vara noga med att inte ge dom någonting speciellt. Bara deras mat, och ev. hundben.
Men dessa matglada tjejer, har matvägrat sen igårkväll.... Det har de ALDRIG gjort förut. De har sovit hos dom förut, så det är inte första gången.
Kan ni förstå känslan att inte dom äter? Så jag tänkte bara: "Ja, men får skylla sig själv om inte äter. De äter såklart nu när vi är hemma..." Och tror ni dom åt nu på kvällen? Nej, såklart inte.
De har inget problem att äta godis eller något sånt, men torrfoder skulle de inte ha.. Jaja, tur så hade jag lite färskfoder kvar åt dom i frysen och det åt dom. ;P
Det som är mest konstigt är att BÅDA inte ville äta. De gick inte ens fram och luktade på maten. Ifrån att vi åkte igår morse (då åt de som tusan) till att inte äta alls.
Jag var tvungen att ringa mormor igen och fråga om dom inte har snott något ätbart (typ fikabröd), eller fått i sig något ute. Men det sa hon att det hade de ej.
Så jag hoppas (!) att detta är bara en protest (som aldrig heller har hänt förut) att vi lämnade dom... Och att imorgon så äter de som vanligt igen. :D Tokiga små brudar... :D :D

Hoppas alla har haft en bra helg.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln