En söndag i Juli

Nu har det redan gått 1 vecka av min semester. Och Mattias började jobba i Tisdags redan...
Men jag har min moster och 2 småkusiner här så varken jag eller hundarna sitter sysslolösa. Från morgon till kväll är det aktiviteter känns det som ;p

Men vi har inte gjort så mycket på semester. Vi var till hans föräldrar i 1 vecka, och bara tog det lugnt. Hade med mig min bössa, så vi var på skjutbanan och sköt in den samt övade lite på älgbanan.
Kom hem, träffade kusiner och sen full rulle med dom.
Jag har semester i 2 veckor till (så jäkla skönt!) och det enda som är planerat på semestern är att jag och Mattias ska till Leksand och på CCW 2017 (Classic Car Week) i Rättvik nästa helg. Ska bli kul att göra något tillsammans, och utan hundar. De ska få vara hos min mormor och morfar 1 dygn.
Men sen så är det inte bara jag som har semester, även hundarna har semester! Vi har nämligen ingenting planerat och vi tar bara dagarna som dom kommer. Och det kommer vi göra ett bra tag till framöver, även när verkligheten är ikapp. =)

Här kommer en liten bildbomb ifrån semestern, fler bilder kommer sen.
Hoppas alla har haft en bra helg. CIAO!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln