Gårdagen var katastrof

Eller, katastrof kanske var att ta i. 
Men Vimsa och jag gjorde debuten i startklassen igår, i Filipstad. 
Och vi har tränat väldigt mycket inför det här, och (iallafall) jag var laddad för detta. För eftersom det har gått så himla bra på träningarna så skulle det inte vara några problem heller på tävlingen heller. 
Men jojo, tjena. Vet inte vad jag hade i kopplet när hon kom ur bilen. En vimsig Vimsa... Först va hon helt crazy, hon va så taggad och momentena gick bra när vi körde igenom dom innan vi skulle ut på planen. Men sedan när vi kom ut på planen så tror jag hon glömde hjärnan någonstans i transporten fram till första momentet. För fria följet (som hon är grym på annars) funkade absolut inte. Hon nosade hela tiden, och speciellt bakom ett skjul som vi passerade. Och ja självklart kan det dofta saker, men hon har aldrig tidigare brytt sig om andra dofter när vi tränar. När vi tränar så har det bara varit hon och jag.  
Och vi har tränat på många olika platser, och ställen för att hon ska ha en vana att vi kan ha kul vart som helst. Och apporten tog hon INTE. Haha, jo jag har en apporterande hund, men hon vill inte så gärna apportera dummies eller sånt heller. Det enda hon "apporterar" är hennes gosedju :p  
Maya är därimot känslig och bryr sig mer om allt annat än att försöka få ihop några poäng med mig ;D 
Men vi samlade ihop 119p, 119p!!!!! 1 jäääklans poäng till godkänt. 
Men det är bara att bita ihop och komma igen. Nya tag, nya möjligheter och nya chanser. =)


TUR ATT HON ÄR SÖT! :)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln