Torsdag

I Söndags gick jag på ledigt, i 3 dagar.
Trodde jag ja... Chefen ringde vid 10.00 tiden på Måndagen och frågade om jag ville jobba några timmar. Och jag är väl snäll och tackade ja till det. Sen så ringer han en stund senare och frågar om jag även till jobba förmiddag på Onsdag (alltså igår). Så jag gick med på det också. Så nu har jag ett par timmar till godo att ta ut när jag vill vara ledig. Så det kanske blir lite fler utflykter framöver ;)
Så, jag var ledig 1(!) dag av 3. Jobbade 6 dagar, sen var det meningen att ha 3 dagars ledigt. Men jobbade 4 h på Måndagen, ledig Tisdag, och gjorde 8 h på Onsdag. Och idag startar mitt vanliga skift. Så nu har jag "bara" 7 dagar att se fram emot. Yeeeey....
Men det var faktist frivilligt. Och jag tycker att det handlar om att ge och ta. Så om jag är snäll och ställer upp med att jobba extra så får chefen acceptera när jag vill vara ledig. Eller hur? ;D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln