Då var det tillbaks till verkligheten. 

Då var tripleshow i Norrköping över. Eller det var den redan i Måndagskväll. 
Måste säga att det har varit en oerhört trevlig helg med gott sällskap och god mat. Jag tycker nästan att det skulle vara lika roligt att åka utan hund ;) 

Men hur gick det i helgen då? 
Jo, det har gått bra. Men "bra" går det ju jämt. Fick excellent alla 3 dagar, men sedan oplacerad (som vanligt). Vann ÖKL i Lördags, men utan CK. Kritiken kommer ut på Vimsas resultatsida inom ett par dagar.
Men jag hade kunnat åkt utan hund. Hade nästan räknat med hur det skulle gå. Och när jag börjar känna den känslan så får vi se hur många fler utställningar det kommer att bli framöver. Jag har tänkt att åka till Högbo, Köping och kanske Ransäter. Då har jag semester och behöver då inte tänka på hur jag jobbar.. Som ni har hört förr, det dära jobbet inkräktar för mycket på min fritid.. :O  
Sen så har Mattias fått jobb, så vi får ingen långvarig semester tillsammans. Men ngn vecka blir det nog =) Jag har 3 veckors semester. SÅ jag får väl roa mig på egen hand ;D 
Men efter semesterns utflykter så kommer jag nog koncentrera mig på annat. För det känns liksom som det är bortkastade pengar när jag ändå vet att hur det kommer att gå. Hon är en väldigt snygg tik, men ngt stor. Och det är inte många domare som gillar tikarna av den "större modellen". Sjukt tråkigt, men så är det. Vi får bli bättre på andra saker istället! :D 

Vi får se på från den ljusa sidan:
*Vimsa är bra på mycket annat, och vi får koncentrera oss på lydnaden och hennes grymma näsa. 
*Maya får vi ta mer fokus på apporteringen samt lydnaden.
Så jag har att göra ändå på min ledighet. Det kostar för det mesta bara tid, men tid får man ta sig till. =) 
 Och jag är grymt sugen på en till liten 4bent. För jag vill göra allt som jag tycker är kul innan man skaffar familj, för sen kommer det inte finnas lika mycket tid. Så då borde det passa perfekt med en liten 4bent till nästa år, eller tänker jag helt fel? ;D 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln