NU får katter och hundar njuta av riktig mat
– Lily’s Kitchen lanseras i Sverige

Lily’s Kitchen lyfter katt- och hundmaten till nya, naturliga och näringsrika nivåer. Efter åtta framgångsrika år i Storbritannien lanseras varumärket nu i Sverige.
 
Sverige är ett land där människor visar respekt för djuren. Samtidigt finns ett stort intresse för mat gjord på äkta råvaror, både bland hemmakockar och på restauranger. Ni ligger långt framme och därför känns det rätt att introducera Lily’s Kitchen här, menar grundaren Henrietta Morrison.
 
- Katter och hundar är del av familjen och förtjänar riktig mat precis som alla andra. Med naturliga, hälsosamma och goda ingredienser.

 
Vem är Lily?
Lily är en pigg borderterrier som kom till Henrietta Morrison som valp. Dessvärre led Lily av en irriterande hudåkomma. Henrietta provade då att byta ut den vanliga hundmaten mot egenlagad, som ett experiment för att se om Lily skulle bli bättre.
 
Och det fungerade, Lilys besvär försvann. Det var då Henrietta bestämde sig för att ge fler djur möjlighet att få njuta av riktig mat.
 
Idén om Lily’s Kitchen var född.
 
Bara de bästa ingredienserna
När du öppnar en förpackning av Lily’s Kitchens produkter ser du direkt vad maten består av: riktigt kött, ekologiskt spannmål, ekologiska grönsaker, ekologisk frukt och örter.
 
- Alla våra recept innehåller bara de bästa ingredienserna, inte köttmjöl eller animaliska biprodukter, säger Henrietta Morrison.
 
- Genom åren har otaliga hussar och mattar hört av sig till oss. De berättar att deras katter och hundar har fått bättre päls, mer energi och mindre problem med matsmältningen tack vare Lily’s Kitchen.
 
I hemlandet Storbritannien har Henrietta Morrison och Lily’s Kitchen belönats med flera utmärkelser, bland annat The Queen's Award for Enterprise i kategorin innovation.
 
Sex produkter lanseras på ICA i april
3 april kommer hyllorna i ett utvalt antal ICA-butiker få följande tillskott från Lily’s Kitchen.
 
För katter
Hunter’s hotpot (85 g)
Catch of the day (85 g)
Poultry Pie (85 g)
Whisker Licken Chicken (85 g)
 
För hundar
Beef Supper (150 g)
Chicken Supper (150 g)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln