Taskiga hundägare vi är

Ni anar inte vad taskiga hundägare vi är. Både jag och Mattias.

Jag har jobbhelg, förmiddagshelg. Och då passar Mattias på att ta ut hundarna. Bästa han(!).
Men idag så berättade M att när dom var ute och gick så släppte han hundarna (som vanligt), på ett ställe som vi brukar gå på. Inge konstigt med det. Ja, han (även jag) är medveten om "lösa hundar" under denna period. Men han såg att Vimsa tog upp nosen upp precis som att hon hade vind på något, sen tog det en sekund så stack hon. Jajjemän, hon hade känn på någonting! MEN, det var något annat. Utan det var bajs som hon till och med hade rullat sig i!!!! Och fy tusan vad det lutktade äckligt!
Mattias duschade henne en gång, och det hjälpte inte. Jag kände direkt när jag kom hem att hon fortfarande bajs. Jag fick duscha henne en till gång. Tror inte hon tyckte det var så kul att få duscha 2 ggr.... ;) TUR att vi har fått hem schampoo ifrån Dogman som lutkade så gott. Papaya & Coconut.
Så nu luktar hon riktigt gott. <3 :D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Bjurvald Gistedt » Är det fodret tro? :  ”Så härligt att läsa! Tusen tack för att du delar med dig ! <3 ”

  • Vendela Sandell » Lite positiva saker händer också:  ”Så kul med lyckad tävling och en till stjärna på g mitt i allt elände, kram<3”

  • Linn » DU finns inte längre :'(:  ”Så tragiskt, beklagar er sorg!”

  • Teddi med matte » Inne i ett tränings-"flow".:  ”ååhhh,, söta tjejen. hon håller koll så du inte missar att ge henne mat”

  • Vendela » Per Jensen:  ”Åh, är jättesugen på att klicka hem och läsa bl a den boken av Per Jensen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln