Dag 11 – En ras du inte vill ha

Det finns många raser som inte skulle passa mig. Eller som är riktigt fula (ursäkta, men detta är vad JAG tycker). Och en ras som jag tycker är ful är faktist puli. Skulle inte tungan sticka ut så vet man inte vad som är fram eller bak.
Sen är jag inte så förstjust i trubbnosar. Jag menar, de kan ju knappt gå förens de håller på att dör för att se inte kan andas ordentligt. =P Men men, som jag skrev nyss. Detta är MINA ord, och vad jag tycker. Smaken är som baken, delad! =)

Här är listan som jag följer: 

Dag 1 – Berätta om din hundras - läs.
Dag 2 – Varför har du hund?
Dag 3 – Andra husdjur
Dag 4 – Renras eller blandras?
Dag 5 – Hundsport/er du tränar?
Dag 6 – Vad har hundar tävlat i?
Dag 7 – Viktiga egenskaper när du väljer hund
Dag 8 – Förebilder inom hund
Dag 9 – Hur valde du kennel?
Dag 10 – En ras du skulle vilja ha
Dag 11 – En ras du inte vill ha
Dag 12 – Det här älskar hundarna
Dag 13 – Det här tycker inte hundarna om
Dag 14 – Visa en rolig bild på  hundarna
Dag 15 – Favoritminne med hundarna
Dag 16 – Tik eller hane?

Dag 17 – Mål för 2017

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln