Tisdag

Jag är äntligen ledig. Ledig i hela 8 dagar. Så grymt skönt!
Men det finns alltid något att göra fast man är ledig. Igår var jag hos tandläkaren, idag lämnade jag in min bil kl 0700 på verkstad för att få bromsbeläggen bytta och några fästen.
Imorgon åker jag och Susanne ner till Vimsas uppfödare (kennel Ghostrider's) för att hälsa på, och såklart gosa med alla valpar där. Både flatte-valpar och några whippet. Nej, vi ska inte ha någon valp nu! Får vänta till vintern ;)
Och på Torsdag åker vi på påskfirande hos Mattias föräldrar. Det ska bli mysigt. Komma iväg lite och få en liten "weekend".
Börjar jobba igen nästa Tisdag, och jobbar 2 dagar (tis och ons) och sedan är jag ledig igen.... ;) Ibland (!!) är det bra att jobba skift.

Men men, medans jag väntar på att bilen ska bli klar så ska jag kolla igenom årets hundutställningar för lilla V. Det blir inte alls lika många som förut (eftersom jag jobbar!!!:(() men några ska vi allt hitta.
Men jag hoppas så mycket att efter semestern så har jag dagtidsjobb igen. Då kommer det bli som förut, fara land och rike runt på helgerna för att umgås med underbara hundmänniskor! ;)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln