Dag 4 – Renras eller blandras?

Oj, vad jag har missat ett par dagar ser jag.. ;p

Renras, eller blandras? 
Ja, jag måste nog svara - båda! Jag har inget emot blandraser, eller jo. När det är 4-8 blandningar så tycker jag det är FÖR mkt. 2-3 st är okej. Sen att folk säger "min hund är 37% golden, 19% labbe osv." Och HUR vet man att hunden är exakt 37% eller 19% av en ras? :P 

Mina föräldrar har en 2 blandraser, 2 Lhasa Apso/Papillon tikar och det är inget "fel" på dom. De valde denna kombo eftersom min pappa är pälsallergiker emot vissa raser och denna blandning funkar super. Men han känner av mina 2 istället. 

Varför just jag skaffade en renras va för att jag ville veta vad jag fick för hund. Och sen visste jag lite vad jag ville göra. En aktiv, stor och kärleksfull hund. Eller veta och veta, men på ett ungefär. Ingen individ är den andra lik! Men jag är så glad att jag har mina 2 svarta. Byta ras kommer jag nog inte göra på många många måååååååånga år! ;) 

Här är listan som jag följer: 

Dag 1 – Berätta om din hundras - läs.
Dag 2 – Varför har du hund?
Dag 3 – Andra husdjur
Dag 4 – Renras eller blandras?
Dag 5 – Hundsport/er du tränar?
Dag 6 – Vad har hundar tävlat i?
Dag 7 – Viktiga egenskaper när du väljer hund
Dag 8 – Förebilder inom hund
Dag 9 – Hur valde du kennel?
Dag 10 – En ras du skulle vilja ha
Dag 11 – En ras du inte vill ha
Dag 12 – Det här älskar hundarna
Dag 13 – Det här tycker inte hundarna om
Dag 14 – Visa en rolig bild på  hundarna
Dag 15 – Favoritminne med hundarna
Dag 16 – Tik eller hane?

Dag 17 – Mål för 2017

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln