Onsdag & lite update

3:e dagen av 7 av dessa arbetsdagar. B
Jag trivs superbra på jobbet, och gillar alltså själva jobbet. Men jag trivs inte med att jobba helger. Är schemalagt 2 av 3 helger. Gillar det inte alls! Men det finns faktist några fördelar med att jobba kontinuerligt K2 (som jag gör nu); 1. Bättre chef, 2. Bättre lön och 3. Jag och Mattias ses mer nu än tidigare. Men sen är det ju så också att Mattias och jag kan sällan "hitta på" något med tanke på att jag jobbar så som jag gör. Och när jag väl är ledig så vill jag bara ta dagarna som dom kommer. Eller så vill jag iväg med hundarna. Och vara ledig mitt i veckan kvittar mig egentligen, jag väljer gärna bort det och tar tillbaka "mina" helger! Jag har faktist ett liv efter jobbet! ;) 
Men som "tur" är så är det ju lugnt med tävlingar/utställningar denna vinter så. Får avvakta och se hur det blir till våren/sommaren. Men då hoppas jag på en ganska stor förändring. :)
Men nog om mitt lilla gnällande för ett tag! ;D


Idag är det även Årsmöte på våran lokala brukshundklubb. Då får vi se vad klubben har för spännande att komma med. Jag har till och med bytt skift (till fm) så jag kan vara med på detta möte. Sen så föredrar jag även att jobba förmiddag. Så nu är det förmiddagsskift ända fram till Söndag. Sen går jag på "helg". YEY! =) 


! Lite update angående Vimsas mage !
Vimsas mage är otroligt bra. Vi böt mat till Royal Canin Maxi Digestive Care som vi blandar med Priima's färskfoder och det funkar så bra. Antagligen så var det något tillfälligt.
Jag har varit emot RC maten, men nu får jag faktist ta tillbaka allt jag har sagt och tyckt om det. Är riktigt nöjd med båda dessa foder, så nu kommer det inte bytas på ett bra tag! :D 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln