En dag att minnas

Denna dag är det extra bra att fira.
(Detta tål att upprepas! ❤)

För exakt 2 år sen idag, 14 Februari (en lördag) så skulle jag få besök. Inte en "vanlig" kompis utan en kille som jag hade träffat på en dejtsida. En kille som jag aldrig har träffat på riktigt.
På självaste alla-hjärtans-dag-dagen liksom!
Mina funderingar var många.. "vem är denna?", "är han en idiot?", "kommer han göra mig illa?", "är han den som han säger att han är?". Men jag hade mina backups (mina vänner) som skulle dyka upp om jag skickade ett kodord till dom ;) haha. Hela dagen var jag nervös, och visste inte alls vad jag skulle säga när han skulle komma. Men det dröjde inte länge förens det va dags.
Helt plötsligt ringer på dörren, och där står han.
Han som skulle börja sitt liv med mig. Han med det stora H:et.

Vi pratade om allt och ingenting hela kvällen. Och såklart bjöd jag på 3 rätters. Vägen till mannens hjärta går via magen, och jag tror jag träffade ganska rätt efter första middagen/dejten ;)
Tiden gick så fort och jag ville inte att kvällen skulle ta slut. Det kändes så bra.

Enda sen dag 1 har vi klickat och fungerat ihop som 2 bästa vänner och som ett par. Ibland behöver vi inte använda ord för att vi ska förstå vad vi menar.
Än idag så pirrar det i kroppen när vi ska träffas. Det va verkligen kärlek vid första ögonkastet!
Och när han tittar mig djupt in i ögonen så skiner jag upp inombords. Han gör mig lugn, han gör mig glad, han får mig att känna mig värdefull, han får mig alltid att skratta, han får mig alltid på bättre humör och han lyssnar på vad jag säger. Hans ögon får mig att smälta.
Idag så är jag så glad att jag gick med på att träffa dig. För idag är du min och jag är din.

Och allt detta började på HP (Happy Pancake). Och det har lett oss hit, där vi är idag.
Mattias, jag älskar dig. Mer än något annat. ❤