Lite har hänt, men inte mycket

Ihelgen (den som var) hade vi äntligen tid. Eller rättare sagt; vi tog tummen ur och gjorde någonting tillsammans. I Lördags gick vi ut och åt på Gästis (Grythyttans gästvivaregård). Väldigt god mat, och det bästa av allt är att vi har ungefär 9 km dit bara ;p
Det blev 3 rättermiddag med tillhörande vin till. Så himla gott! Fasan till förrätt, vildsvin till varmrätt och blåbär till efterrätt. Alltså det var så gott! Tänk att man sällan gör sånthär. Men det kanske är bra, för då uppskattar man inte det lika mycket nästa gång ;)

Men det blev en tidig kväll, vi kom hem vid 21.30 tiden eftersom vi skulle upp tidigt på Söndag.

Och på Söndagen så bar det iväg till Säfsen! Det var väldigt många år sen jag åkte slalom, och äntligen så kom vi iväg. Så himla roligt! Det var även väldigt många år sen som Mattias stod på ett par slalomskidor, men ingen av oss ramlade eller körde in i något träd. Tur va? ;)

Tiden gick alldeles för fort. Så det var bara dags att ta oss hemmåt. Lika bra det. För på kvällen hade Mattias lovat att vara barnvakt till min brorsdotter Tindra. Så jag tror både hon, Mattias och hundarna hade trevligt om man kollar på bilderna som jag tog ;p

Det blev en lyckad helg. Väldigt trevlig helg. Mycket kärlek, massa godmat och roliga aktiviteter. Så ja, nu tror jag att vi klarar oss i ett halvår framför med att göra saker ihop ;) Eller? ;)

Nej, nu är det "back-to-reality". Dags att laga lite mat innan jobbet kallar. Jag jobbar eftermiddag hela helgen. Jätte kul.... Men jag får tänka såhär: "Jag får en väldigt bra lön!" ;) Och sedan uppreda dom orden hela helgen så ska jag nog klara det här ;P Haha nej, jag gillar INTE att jobba helger... ;)

Vi hörs, ciao!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln