En sammanfattning av 2016

Får göra som många andra, en sammanfattning av året 2016.
Även 2016 blev ett väldigt lugnt år. 
Det var inte alls lika många utflykter som året innan. Men ett par stycken blev det trots allt.
Vi började med MYDOG 2016, sen ett par andra utställningar, Vimsa blev Norsk viltspårschampion, vi var med på KM för frk Bergslagens i viltspår. Jag och hundarna hann med några lydnadstävlingar. Maya och jag var med på ungdoms-SM. Jag tyckte att det gick bra. MEN hon knallade, hon är en liten knallapportör. Hon älskar verkligen att apportera, så härligt att se henne jobba. Lite synd att jag inte hade apporteringsintresset tidigare med henne.. Men bättre sent med aldrig ;)

Lite har vi hunnit med, men det märks att det inte är lika mycket längre.
Sen September fick jag byta avdelning på jobbet och jobbar 2 av 3 helger. Så då kan man inte göra så mycket på helgerna. Jag trivs superbra på jobbet, men jag trivs inte så bra med att jobba helg. Men men, det va antingen detta eller bli arbetslös. Men det kommer nog lösa sig framöver.

År 2017 hoppas jag att på nya och spännande utmaningar. Men framför allt så kommer det bli ett par stora förändringar i våra liv. Bara att invänta och hoppa på det "tåget" när det är dags! :)

Ha en bra fortsättning!!! =)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln