Och nu är julen över (redan...)

Ja, Julen är redan över. Tyckte jag nyss skulle gå på en väldans lång ledighet, men imorgon eftermiddag börjar jag jobba igen. Jag är inte alls motiverad till det. Jag har åkt på en förkylning. Mattias har smittat mig, han var förkyld över Jul. Och nu är det väl min tur över Nyår.... Bara att knapra Ipren/Alvedon och nässpray så ska detta gå över! =)

Men jag är supernöjd med Julafton och hela helgen. För första gången på 26 år så firade jag Jul UTAN mina föräldrar. Men det gick bra, jag ringde dom bara ett par gånger under dagen ;)
Jag fick en blandat kompott med julklappar; pengar, bodyspray, fönsterputs (kärcher), en eldriven dammsugare, presentkort och så lite smått och gott. Så jag är väldigt nöjd! =)

Hoppas ni andra har haft en bra jul! :D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln