Norge resan var bra men ändå inte

I helgen var vi Norge. Resan gick bra dit, men gud vad vägbyggen de har precis när man passeras gränsen till Norge. Men vi kom iallafall fram och vi checkade in och gjorde oss hemmastadda. Men på kvällen skulle vi äta mat, och jag tänkte att det skulle bli riktigt gott med en saftig köttbit och någon god sås till. Det vattnades i munnen på mig och jag längtade så efter mat. Maten kom ju, men där måste jag säga var en stor besvikelse! Helena beställde en ceasarsallad med kyckling som inte smakade någonting, kycklngbitarna var stora och hade stora broskbitar i sig. Susanne beställde torsk och den var helt smaköst, fick inga tillbehör till. Och jag beställde en stor köttbit. För det första så hade jag beställt en"well done" men fick typ en "medium" stekt, men som tur var så smakade den bättre när jag fick tillbaka den andra gången... Men sedan så tog dom extra betalt för beasåsen(!). Maten var tillräcklig dyr och dom tar betalt extra för såsen!?
Och frukosten ska vi inte tala om ens, eller jo klart jag ska. Jag berättar ju våran upplevelse där ;)
För det första fick vi njuta av den underbara "hotellfrukosten", för dom öppnade när vi skulle åka. Då fick vi en liten frukostpåse med 3 mackor och ett äpple.  När det är stora evangemang i närheten så kan dom åtminstonde anpassa frukost tiderna till gästerna. Då hade det varit väldigt nöjda gäster, men nu så var det säkert många som inte var så nöjda. Ajja, men det är vad jag tycker ;) Jag menar, jag älskar ju hotellfrukostar och sen fick jag ingen... Besviken blev jag.

TITTA VAD GOTT DET SER UT.... Men som sagt; smaklös och inte klar som jag vill ha maten.
TITTA VAD GOTT DET SER UT.... Men som sagt; smaklös och inte klar som jag vill ha maten.

Men utställningen gick bra. Men kunde gått bättre såklart ;) Det blev domarbyte 2 dagar innan vi åkte och det blev en domare vid namnet Chris Holmes ifrån UK.
Fick excellent och kritiken: "Larger lady in excelent coat and condition Good bone Strong quarters Very well muscled throughout Was one of the soundest bitches in this class".

Jag är nöjd med lille minitripen, och nu väntar jag på att få åka till "lilla och stora" Stockholm! =)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln