Men nu är det lite saker på gång.

Jo... Först och främst så har jag faktist jobbat extra, så jag har jobbat 10 dagar i sträck.. Jag va inte alls så kaxig i lördagsmorse om man säger så. Och igår fick jag äntligen jaga. Jag är ju aldrig ledig på helgerna när dom andra i laget jagar så bäst att passa på liksom.

Men tyvär ingen älg, men mycket snö!

Till helgen ska jag till Kil på utbildning. 1 av 3 helger som börjar då. Äntligen!

Sen nästa helg så åker vi till Norge... Fan så kul! Komma iväg lite och ha det skoj (:
Och sen helgen efter det så är jag ledig (enligt schemat iallafall). Långledig! Sånna helger gillar jag. DÅ har jag bestämt att jag inte ska boka in något speciellt. Det är skönt med helger som man bara tar dagarna som dom kommer.  
Och sen dröjer det inte länge förens vi kommer in i månaden December och då bär det av till Stockholm i 2 dagar för att ställa ut Vimsa.

Jag som aldrig är ledig typ... Men man får jobba in och byta helger, då får man vara ledig! ;)
Nej nu ska jag packa ihop lite mat och sedan börja min eftermiddag. Ha en bra Måndag.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln