Ett blandat inlägg, och lite jakt.

Ja, då är vi inne på arbetsdag nummer 2 redan.
Back to reality. 

Men älgjaktaveckan har varit väldigt bra. Nog med att det blev dåligt med älg, men några fick vi. 3 stora, och 4 små har vi som det ser ut idag. Och vi ska ha 16 stycken. Så vi har lite att göra i höst/vinter ;) Jag har inte fått pangat något än! ;p
Men det tråkiga i det hela är ju att jag jobbar kontinuerligt K2. Kan inte vara med så mycket och jaga på helgerna. Jag frågade om de va ute något på vardagar, men det var de inte.
Alltså, så jobbar jag även helger. Så jag kommer vara ledig var 3:e helg nu framöver. Börjar med 3 eftermiddagar, sedan 4 fm. Ledig 3 dagar. Sen börjar jag med 4 eftermiddagar, 4 fm och ledig 4. Så det är alltid 7 dagar i sträck... Väldigt synd, då jag har mina intressen och allt på helgerna :( Kan väldigt sällan följa med nu för tiden på saker. Och Mattias är ledig de flesta helger och jag jobbar, vi kommer sällan kunna hitta på något. Och sen är jag ledig på vardagar, och det tycker jag att det kvittar mig. Med tanke på att Mattias jobbar vardagar. Men jag ska bara jobba på och låta allt lugna sig, för det gäller nog bara att komma in i det :)
Men vem vet, det kanske kommer bli bra ändå i slutändan? Det öppnas alltid nya dörrar vet ni! ;) Och nu så ska jag bara försöka komma fram till den dörren!!! ;D

Nääänii... Dags att packa ihop lite, och sedan köra brudarna till hunddagis. (De bor där från och med igår). Dags för eftermiddag nummer 2. Hejsvejs!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln