Älgjakt!

Ja, vi är redan inne på älgjaktsdag 4. Som även är gjord. Gud vad tiden går fort. Har inte ens tid att skriva här hur det går ;) Nu är det "Bara" 3 dagar kvar på "Älgjaktsveckan".. :/

Men kan ta lite kortfattat.
Hittils har vi fått 2 tjurar, och 2 kalvar. Och vi har en del kvar att skjuta.
I Tisdags morse så blev jag så sjukt nervös så jag trodde jag skulle svimma. Jag satt och höll på med min nya pejl (garmin astro 320) och sen tittar jag upp. DÅ står det en stor galt (VILDSVIN!) och sprang in i området som vi precis hade startat. Jag va tvungen att lugna ner mig innan jag ropade i radion. Tror inte dom skulle hört vad jag sa annars!! ;) hahaha.
Gud så nervös jag var, har aldrig sett vildsvin i det vilda. Haha låter dumt, med tanke på att vi har en del av dom i närheten. Men skulle den ha kommit emot mig och varit lite uppkäftig - då hade min carl gustaf (bössan) hjälpt mig att besvara till galten. Men tur så behövde vi inte göra det.. =)

Men jag skriver mer  hur det går med älgjakten, när jag kan och har tid.
Dagarna går alldeles för fort.

Ha det bra så länge, och fortsätt skitjakt på er som jagar. :D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln