Mycket har hänt på en kort tid

Ja, det är väldigt mycket som har hänt på en kort tid. Jag kan knappt själv förstå att det kan hända saker bara sådär. Jag fick en chock och tänkte bara "hur f_n ska jag lösa allt? Gör dom detta på jävelstyg?!". Ja, det känns faktist som det. Men skam den som ger sig, och nu har jag börjat om på en ny kula. Kul att prova något annat! :)

Men nu kan jag iallafall berätta vad som har hänt. Som ni alla kanske har hört på ett eller annat sätt så ska det varslas folk här på vårat företag. (Ovako Sweden AB). Och de ville säga upp mig (och såklart många andra). Men jag ville hellre att de skulle hitta ett annat jobb åt mig innanför grindarna". För de kan inte säga upp oss som är tillsvidareanställda före dom som är korttidsanställda när vi har så många "korttidare" kvar :p 
Så vi kom överens om att facket och jag ska hitta ett passande jobb åt mig.
Men 4 dagar senare kommer personalchefen och säger att "på Måndag (det va i Torsdags personalchefen kom) börjar du på X och du går kontinuerligt K2." Jag stod i chock! (Fast ändå kul med något annat jobb). Mina enda tankar var: "Men HUR ska jag lösa det med hundarna på så kort varsel?! De kan inte vara hemma själva i 8 h, utan rastning. Det är till och med olagligt!". Jag fick panik. Vad skulle jag göra? Jag kontaktar hunddagiset som vi har och hon säger att de hade inte plats förens 17/10. Sen ringer jag mina föräldrar och berättar vad dom har sagt. Och som tur är så har jag världens snällaste föräldrar så de kommer att ställa upp med att rasta hundarna när det krisar sig. Även Mattias kommer att ställa upp så mycket han kan! <3 Tack för att ni finns! <3

Så mina planer på helger osv får jag nästan "glömma". Vissa kvällsaktiviteter kan jag glömma... Jag kommer vara ledig var 3:e helg. Och sen vissa veckodagar. Men älgjakten är löst! *PUH!!* Samt Norge-resan i November och Stockholms-resan i December skulle "inte vara några problem" sa nya chefen. Med tanke på att jag är ute i så god tid. Det kanske blir bra i slutändan ändå! =)

Så med andra ord så är det skönt att göra något annat, och sen så kommer jag tjäna mycket mer pengar! CAAAASH IS KING! Sen finns det andra anledningar också, men dom tar jag inte här!!!! ;)
Nej, nu ska jag fixa lite mat innan det är dags för ett eftermiddagspass. Ha en bra dag! =) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln