Hundigt inlägg

Då är vi återigen där med hundmat. Det är en stor djungel med hundmat. Men det allra bästa med hundmat idag (både torrfoder och färskfoder) är att det går att köpa hundfoder online. Jag har några favoritmärken som jag kan tänka mig. Det är Bozita Robur, Eukanuba, och Purina ProPlan. Och ett annat hundfoder som jag är nyfiken på är Granngårdens egna foder.

Jag brukar blanda torrfoder och färskfoder med tanke på att de behöver använda sina tänder. Och inte BARA äta upp allt i ett glufs. Jag har liksom 2 retriever, och de ska äta så fort som möjligt och så mycket som möjligt…. Tur jag är väldigt noga med mängden mat dom får. Annars skulle de vara väldigt runda. Haha!

Men sen har jag märkt av en annan sak.
Varje år när hundarna fyller år så får de såklart massa godis/ben och leksaker. Men nu för tiden så råkar det glömmas hundleksaker och mjukisdjur lite här och var. Min yngsta brukar alltid ta med ett mjukisdjur/leksak när vi ska någonstans, men aldrig kommer hon (eller jag) ihåg att ta med det tillbaka. Mina föräldrar brukar samla ihop alla mjukisdjur/leksaker i en påse och skicka med mig hem tillbaka. Ups!
Och sen så har jag en som fyller år snart. Så jag får nog köpa hem ett lager med leksaker och mjukisdjur så vi inte hinner sakna så mycket emellanåt.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Bjurvald Gistedt » Är det fodret tro? :  ”Så härligt att läsa! Tusen tack för att du delar med dig ! <3 ”

  • Vendela Sandell » Lite positiva saker händer också:  ”Så kul med lyckad tävling och en till stjärna på g mitt i allt elände, kram<3”

  • Linn » DU finns inte längre :'(:  ”Så tragiskt, beklagar er sorg!”

  • Teddi med matte » Inne i ett tränings-"flow".:  ”ååhhh,, söta tjejen. hon håller koll så du inte missar att ge henne mat”

  • Vendela » Per Jensen:  ”Åh, är jättesugen på att klicka hem och läsa bl a den boken av Per Jensen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln