Det är en del saker som har hänt...

Först kan jag berätta att Vimsa (SE VCH NO VCH Ghostrider's Lady Gaga) och jag är godkända som eftersöksekipage på trafikskadat vilt.

Vimsa älskar att spåra, och ju ger hon älskar det ju mer älskar jag det. Så jag tycker att vi gör "Nytta med nöje!" helt enkelt. Vi hjälper till att hitta påkörda och självklart skadeskjutna djur. För det är aldrig bra med ett djur som lider!


Och sen en annan sak.
Det har hänt en HEL DEL som är helt otroligt. Som inte alls är kul! Det har snart gått för långt, hoppas dom inser det! Det är redan "sne blickar" på varandra och fort någon gör något så skvallras det... Fortsätter det så kommer ingen vilja vara kvar. Men när allt börjar bli officiellt så kan jag berätta mer. Just nu är inte allt 100% klart.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln