En helt vanlig måndag

En helt vanlig Måndag.

Jobbat, fikat hos mormor, tog en promenad med pappa, handlade, lagade mat och hann med en tvätt. Har faktist fått tvättmaskin här hemma, gud vad skönt! Gör så himla mycket när man kan ta en maskin då och då istället för att bära iväg 3-4 stora ikea påsar till tvättstugan. Det blir tungt.

Vad gör ni en helt vanlig vardag? =)

Men förra veckan så fick jag PM till helgens utflykt. Vi ska till Strängnäs för att tävla om KM i viltspår för FRK Bergslagen. Det ska bli riktigt kul. Blev nästan lite nervös... ;p Det är Vimsa som jag har anmält. För hon har en väldigt bra nos. Så hoppas bara att hon inte laddar "över" som hon kan göra. Men det kommer nog gå bra. Ni får hålla alla tummar, tår och tassar iallafall! :D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln