Tusen tankar 

I Oktober skrev jag ett inlägg som handlade om alla tankar som flög omkring i mitt huvud. Läs inlägget om ni har missat: KLICKA HÄR!

Det är samma tankar än.. Det känns som att inget händer. Men igår fick jag tankarna att det kanske får bli Gävle/Falun hållet iallafall. Varför inte liksom? Gävle är fint. Falun är trevligt. Och Hällefors står kvar om det inte skulle funka. 

Att lämna sin trygghet är svårt, att flytta ifrån min familj, släkt och vänner är känns jobbigt. Jag behöver min tid att göra mig redo för det. Men åandrasidan så tycker jag att det ska bli riktigt spännande att prova en ny miljö, nytt jobb, nya möjligheter osv osv. Jag har en chans att göra något annat, så varför är det så himla svårt att bara säga "ja, vi testar något nytt!"? 

Jag är en väldigt nyfiken person, och känner att jag måste bara prova. Jag kommer säkert ångra mig om jag inte testar på detta. För vi har inga barn än och då är det genast mycket enklare för oss att flytta dit vi vill. Så min nyfikenhet spelar över min rädsla att lämna min trygghet.
För jag är alltid välkommen hem igen om det inte skulle funka <3

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln