Tisdag

I Torsdagsmorse åkte Mattias med Vimsa upp till Ockelbo i 1 vecka för att jaga. Och såklart det gör lite "ont" att lämna bort en hund sådär, för jag får ju "bara" 1 hund hemma.. Det känns så tomt att bara ha en hund hemma. Borde ha en till, så jag inte märker av SÅ mycket att det är tomt ;) 
Men imorgon kommer dom hem!! :D <3 Då blir det som vanligt igen. =) 

Vad ser vi fram emot nu? Eftersom jag inte har sådan lust att ställa ut henne så mycket längre. 
Först är det KM i viltspår i September. Sen har jag inte bestämt om jag ska på flatshowen som är för FRK Bergslagen. Det är liiiite oklart. 
Sen älgjakt i Oktober, I November är det utställning i Norge (Dogs4all) och sedan i December är det "lilla och stora Stockholm", 2 dagars hundutställning. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln