Då va helgen över.

Min lilla Maya. Världens goaste Maya.  
Ungdoms-SM gick precis som jag hade trott att den skulle gå. 
Hon va återigen en "knallapportör" detta år också. Men detta år så gjorde hon superfina avlämningar och gjorde själva "jobbet" bra om man säger så. Så jag kan inte klandra henne för att hon gjorde ett dåligt jobb, mer tvärtom. Så det var väl det som gjorde att vi fick så många 0:or. 
Det är ju ett "skott" sedan är det en annan som kastar en Dummy. Sen ska hunden hämta på mitt kommando. Men lilla fröken Maya hämtade direkt, inte hade hon tid att vänta på mina ord ;D 

Det som jag tyckte va lite roligt va att en domare frågade mig hur gammal hon var. Jag sa att hon blir 6 år i November. Till svar: "Va?! Och fortfarande så het trots sin ålder?". Ja, svarade jag. "Detta tycker hon är så roligt. Men en lydnadstävling så går hon långt bak och tycker att det är så tråkigt". Men sen när jag tänker efter på vad domaren hade sagt så tänker jag för mig själv att 6 år är väl ingen ålder på en flat? Maya är den som ska leka oftast, medans Vimsa inte alls är så intresserad av att leka. Ibland undrar jag om Vimsa bara ställer upp för att få Maya nöjd! ;D hahaha.

Men men.. Så såg vårat U-SM ut iår. Och det var mitt sista år som deltagande på SSRK Ungdom. Tråkigt.. Men även jag växer ifrån alla "ungdomskativiteter" ;) #börjarbligammal

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln