Nu tar vi ett break ifrån vänstervarven.

Ja, nu har jag  bestämt mig. Det blir ett break ifrån utställningar ett tag. Det enda som är inplanerat i utställningsfronten är (KANSKE!) Flatshowen i September, Norge den 20 November och sen "lilla & stora"Stockholm i december.  
Det går bra i utställingsringen, hon är fin. Men vi åker alltid ut i konkurensen, alltid. Kritikerna som vi får är jätte kul att få läsa. Men som sagt, hon är för stor. Eftersom jag har blivit en sådan utställningsnörd så är jag ute efter att få "Cert". Men vi kommer få något cert när vi alltid åker ut.
Vi åker alltid ut pga av någonting varje gång. Och den som får mycket vill ha mer, inte sant? ;) 
Så som jag har sagt flera gånger nu.... Vi tar ett break ifrån utställningarna! 
Jag har liksom tappat suget lite, men vem vet.. Det kan dyka upp något som jag tror på, men vi är inte anmälda till något just nu iallafall.  

Vi kommer bara att koncentrera oss på lydnaden, apporteringen, draget, eftersöken mm. För där spelar det ingen roll hur "stor/liten" man är, bara man har en hund som fungerar. 
Kommer även att prova på praktisk jakt med tjejerna, så husse kommer ta med Vimsa på andjaktspremiären nästa vecka och jag ska jaga försöka ta mig tid att testa med Maya. Jag har tillgång till ett bra område, så hoppas änderna kommer dit bara ;)   

Men nu vet ni det iallafall, att vi låter vänstervarven vara ett tag! 
Vi hörs! =) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln