Valpsugen! 

Ghostrider's Lady Gaga. Foto: S. Leppänen Ghostrider's Lady Gaga. Foto: S. Leppänen

Hela denna sommaren har jag varit valpsugen. En liten 4bent som springer runt och tokar sig. Ett litet yrväder som härjar med mina andra bushundar. En liten som hoppas och skuttar omkring. 
Man ska ju alltid ha något som växer har jag hört... ;) Hundarna är födda Nov 10 och Jan 13. Så det får nog snart bli en buse till. Eventuellt till våren/sommaren 17. Det handlar mest om hur situitionen ser ut då. Med boende och jobb. 
Jag vill "leva" och roa mig  med mina intressen, innan man skaffar barn. För sen kommer det inte bli lika aktvit med hundarna och "hundlivet" när vi har en liten 2bent i familjen. :) 

Så.... Jag får bita ihop ett tag till, lägga ut några "trådar". För VIPS, så kommer rätt kombo fram som skulle passa mig! =D Frågan är bara NÄR den kommer.... ;) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Bjurvald Gistedt » Är det fodret tro? :  ”Så härligt att läsa! Tusen tack för att du delar med dig ! <3 ”

  • Vendela Sandell » Lite positiva saker händer också:  ”Så kul med lyckad tävling och en till stjärna på g mitt i allt elände, kram<3”

  • Linn » DU finns inte längre :'(:  ”Så tragiskt, beklagar er sorg!”

  • Teddi med matte » Inne i ett tränings-"flow".:  ”ååhhh,, söta tjejen. hon håller koll så du inte missar att ge henne mat”

  • Vendela » Per Jensen:  ”Åh, är jättesugen på att klicka hem och läsa bl a den boken av Per Jensen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln