Måndag och ett hundigt inlägg

Idag startade den 2:a arbetsveckan efter semestern. Går bättre än förväntat, ganska skönt att få börja jobba igen. Få tillbaka vardagen liksom. 

Förra helgen var jag på utställning i Högbo med Vimsa, blev 5:a i ÖKL med CK och sen åkte jag ut i konkuransen. Som vanligt. Det börjar bli en vana. Jag har en för stor tik..... Och denna gång va hon hade hon lite hull och va inte i sin bästa pälskvalité. HON ÄR INTE TJOCK! Tar jag ner henne i vikt så kommer hon se ut så mager ut, typ som att hon inte får någon mat alls. Och pälsen... Ja, mer päls har hon inte,. Jag har haft tur med att mina hundar alltid har haft päls, oavsett löptider, vinter/sommartider etc. Men denna gång verkar det som att det såg lite "solblekt" ut. Får ta bort lite av det innan nästa utställning. Som blir på Lördag, i Ransäter. Hoppas på bättre resultat då. Även i Askersund! :) 
Ibland tappar jag suget helt på detta, för det är som att kasta pengarna i sjön. Men... Jag åker mest för att jag tycker det är roligt. Med allt pyssel innan, tidiga mornar, träffa massa tokiga flattefolk etc etc. Det är nog det som gör att jag tycker det är kul att komma iväg. 
Fast jag har bestämt mig för att jag ger Vimsa detta år med utställningar, kommer hon vara för stor i varenda utställning så kommer jag lägga ner utställningar med henne ett tag. Eventuellt åka på en då och då istället för många. Ochistället kommer hundarna och jag koncentrera oss på det andra som vi tycker är roligt: apporteringen, eftersöken, lydnaden, spårningen, draget, och jakten. 
Jag har som mål att springa en barmarkstävling med Vimsa i höst, och starta Maya i ett C-prov. Så det är bara att träna! ;)

Men jag har låst fast mig, jag har stannat och vet inte hur jag ska komma vidare i apporteringen. Det känns som att vi är i samma ruta hela tiden.. 
Är det någon eller några som är intresserade av att träffas en dag och träna hund så får ni gärna höra av er. Jag åker gärna en bit för att träna hund! =) Få nya ideér, nya tips och nya råd! Spela roll om du har en golden eller en labrador. Bara ni tränar apportering! ;D  
min mail: saraleppanen@gmail.com eller så finns jag på facebook, instagram (saraleppanen) och mobilen för dom som har mitt nummer.
Som sagt, HÖR AV ER! Alltid kul att träna med nytt folk och nya hundar! :)  

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln