Ibland behövs det lite egen tid

Måndag, och arbetsdag igen. 
Men helgen har varit helt amaaaajsing.  

Fick i födelsedagspresent av Mattias en weekend. Och den tillbringades ihelgen med han, han den dära killen som är världens bästa. Och en weekend i Vadstena blev det. 
Han stod för allting, hela helgen. Han skämde bort mig så otroligt mycket. Det va så behövligt. Och 1 dygn, utan dom 4benta. Egen tid, bara med mitt stora hjärta. 
1 nat på hotell, med 3 rättersmiddag, besök av klostermuseét och även besök av slottet. Hade faktist med mig min systemkamera så jag har ganska många bilder att gå igenom ;) Ska försöka lägga ut ett par bilder ikväll, eller imorgon. 
Tack hjärtat, för en så otroligt underbar helg. <3  Det gjorde så mycket att få komma iväg. 
Du är en otroligt bra människa, det är du verkligen.  

Men jag måste då erkänna att det är faktsit ganska skönt att få göra saker UTAN hundar ibland. Jag erkänner faktist det, komma bort ifrån vardagen. Bara unna sig massa trevligheter. Inte behöva tänka på om "nu ska de ut och rastas.." osv.  Inte för att jag kommer "välja bort" hundlivet, absolut inte! Utan att man sätter en liten guldkant på tillvaron med att göra något annat. Det är vila! Vi är mäniskor, och även vi människor behöver göra något annorlunda ibland. 


Tack och hej, leverpastej. =)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Bjurvald Gistedt » Är det fodret tro? :  ”Så härligt att läsa! Tusen tack för att du delar med dig ! <3 ”

  • Vendela Sandell » Lite positiva saker händer också:  ”Så kul med lyckad tävling och en till stjärna på g mitt i allt elände, kram<3”

  • Linn » DU finns inte längre :'(:  ”Så tragiskt, beklagar er sorg!”

  • Teddi med matte » Inne i ett tränings-"flow".:  ”ååhhh,, söta tjejen. hon håller koll så du inte missar att ge henne mat”

  • Vendela » Per Jensen:  ”Åh, är jättesugen på att klicka hem och läsa bl a den boken av Per Jensen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln