Mina nyhetssidor

När jag vill veta vad som har hänt i världen och runt omkring mig så använder jag Aftonbladet och Expressen. För att kolla på min lokala sida och i länet så har vi en sida som heter na.se (Nerikes allahandla).  
Men jag kan inte avgöra vilken sida som är bäst av Aftonbladet och Expressen. För jag tycker att de har olika bra och intressanta saker. Som på aftonbladet gillar jag deras nyheter och innehållet i nyhetsartiklarna, typ vad som händer i landet och i världen. Expressen har bra artiklar om skönhet och hälsa. Har själv fått en ”tankeställare” via en artikel där med ett förhållande för ett par år sedan. 
Lajkat.se är också en bra sida. Den sidan tillhör aftonbladet men det gör ingenting.  Där kan man finna all sorts olika artiklar. Allt ifrån sjuka saker till otroliga och häftiga artiklar. En del artiklar är så underbart att se på så man nästan släpper en tår när man läser dom.  Och en del artiklar är liksom ”wow, vad coolt”. 

Jag är ganska nöjd med ”mina” sidor att hitta mina nyheter. Vart läser ni era? 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln