Måndag och hjälp

Och idag är det Måndag om ni har missat det ;) 
Idag står det inte så mycket på schemat. Vi har inge kurstillfälle ikväll så det är ganska lugnt. Men jag är ganska sugen på att cykla lite med hundarna ikväll. Det va längesen de fick springa av sig lite. Men vädret verkar då inte vara på min sida. Det regnar, och regnar. Det var uppehåll en stund, sen regnar det lite igen. Det är inte alls kul att köra drag när det ösregnar ute. Så i värsta fall så får vi trotsa vädret med en promenad istället.

Men, är det någon här inne som är duktig på one.com? Jag är nämligen ansvarig för en sida som jag knappt kan med för jag tycker det är så krångligt. Behöver hjälp med lite design bara. 
På min egna sida så har jag hemsida24 och den är så mycket enklare att pyssla med ;)  

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln