Drag i regnet

Det har som sagt regnat från och till hela dagen. Men det blev ett uppehåll strax efter jobbet och jag tog vara på det och tog med hundarna ut på en cykeltur.
Innan cykelturen så låg de såhår och verkade inte alls vara intresserade utav att följa med ;) haha!

Men jag fick med dom ut på 7,5 km!
Vimsa är grym som vanligt i draget och höll fint tempo i ca 3 km, ville inte köra slut på dom efter vinteruppehållet ;) Men som jag skrev; Vimsa höll tempo och sprang på fint, hon lyssnade på höger/vänster/frammåt orden vid korsningarna. Kanske får starta en tävling med henne? ;)
Maya avskyr att dra, hon springer gärna bredvid. Men hon fick ändå ha selen på sig. Sen efter 3 km fick dom springa fritt, springa av sig lite. Vi tog det lugnt på vägen hem, och det tror jag dom uppskattade. För gissa om jag har 2 helt trötta hundar denna kväll? ;) JAPP!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln