Avlämning, hålla fast/Bära

Övning ger färdighet.
 

Vimsa håller fast bättre och bättre. Och Maya fuskar inte med avlämningarna! :D
Vimsa har oftast spottat ut direkt. Hon gillar inte alls att ha det i munnen för länge. Det är samma sak med träapporterna, dom spottar hon också ut direkt! :P
 

Men det börjar kännas att Vimsa börjar "mogna" lite. Hon tar till sig när vi tränar och verkar försöka själv. Man ser hur hon "tänker". Hon är inte alls lila valpig i sitt beteénde under träningarna. Nog med att hon har sina "tokryck", men det har jui vi alla :p
Alltså i övrigt är hon mycket lugnare med det mesta.
Får ge henne lite mer avancerade uppgifter nu när hon börjar växa till sig. När det är enkla uppgifter, typ som en markering så springer hon ut 3-4 meter och vänder sig om, tittar på mig och börjar göra massa annat. Då tror jag att hon tänker "den där kan du hämta själv!" :p


Vi har behövt denna vila. Vi kanske har vilat oss iform?  ;)
Det återstår och ser :)