Återigen ett äpple

Imorgon är det återigen ett Äpple i mina händer. Jag har haft många olika telefoner i mina dagar. Samsung telefonerna har aldrig tilltalat mig direk. Men jag skaffade en iPhone så blev jag fäst vid den ett par år, och sen tröttnade jag och hittade Sony Xperia Z1 Compact och efter det en Sont Xperia z3 Compact. Riktigt bra telefoner, är supernöjd med dom. Och jag har säkert sagt flera gånger att jag aldrig ska byta till Apple igen, men man ska aldrig säga aldrig. För imorgon får jag min iPhone i mina händer igen ;) *Gammal iphoneägare!*
Men denna gång är det den nya iPhone som släpps imorgon. iPhone SE heter den. Samma A9-chip som är i 6s och allt. Och man kan säga att det är en "kopia" utav iPhone 5, men ännu bättre. Och jag gillar att ha "dom mindre" modellerna. De ska få plats i fickan också ;p Så imorgon blir det bara att lära sig alla appar och funktioner på nytt igen! =D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Bjurvald Gistedt » Är det fodret tro? :  ”Så härligt att läsa! Tusen tack för att du delar med dig ! <3 ”

  • Vendela Sandell » Lite positiva saker händer också:  ”Så kul med lyckad tävling och en till stjärna på g mitt i allt elände, kram<3”

  • Linn » DU finns inte längre :'(:  ”Så tragiskt, beklagar er sorg!”

  • Teddi med matte » Inne i ett tränings-"flow".:  ”ååhhh,, söta tjejen. hon håller koll så du inte missar att ge henne mat”

  • Vendela » Per Jensen:  ”Åh, är jättesugen på att klicka hem och läsa bl a den boken av Per Jensen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln