Lördag

Denna helg spenderas i Karlskoga.
För ikväll ska vi ut och en liten finare middag på en restaurang. Vi firar nämligen 1 år tillsammans. Eller ja, vi firar inte förens på Måndag (21 Mars) så vi passar på ikväll när vi väl kan unna oss lite gott. Han & Jag <3
Så i eftermiddag ska jag göra mig fin. Ska försöka locka håret, sminka mig och sen ska jag ha på min en klänning. Självklart så ska jag ha på mig mina nya stövlar som är sååååå snygga! Jag kommer nog vara finast i stan ikväll! ;p
 Hundarna ska få vara själva här i lägenheten medans vi äter, så hoppas de sköter sig ;p


Men det är ganska mycket på gång i påsk.
3 kalas på 2 dagar.
Morfar fyller 80, mamma fyller 50 och moster 45. Fast mamma och moster fyller i April, men vi tar dom samma helg eftersom hela släkten ändåså är hemma och träffas.

Sen så är det lite lydnadstävlingar och utställningar som är på gång. Kan berätta mer om dom sen när jag vet mer exakt vilka det blir! ;P
Nu ska jag väcka Mattias och sedan ska vi äta frukost och "fånga dagen"! ;)
Ha en bra helg allihopa <3

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln