Din bil, hur ser den ut?

Vi hundmänniskor har ju alltid "hundprylar" i bilen. Iallafall jag. Jag tror inte att jag är den enda ;)
Detta är ju mitt bagage (bilden). Där har jag alltid vattenskålar, hundkoppel, vattendunk, bollar, leksaker, spårsele och spårlina (man vet aldrig när det blir ett spår/eftersök). Tycker det är ganska lite där just nu med prylar mot vad det kan vara ;)


I baksätet i bilen har jag min träningsväska med lydnadssaker och sen har jag alltid med mig ett par dummiesar. För apportering blir det väldigt ofta fort det är barmarker.

Jag har en grå Volvo v70 -08. Väldig nöjd med bilen. Lätt att köra, bra komfort, skön att köra, stort bagage till hundarna och drar lite diesel. Kommer nog ha svårt att hita en ny bil sen. När det blir en ny bil (hundbil såklart) så lutar det åt en caddy.

Vad har ni för bil, och hur ser era bilar ut inuti? ;)
Och har ni tips till mig om en ny bil, så kommentera mer än gäääärna!! =D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln