Det är lite grejer på gång

Maya balanserar! =D Maya balanserar! =D
Hejdär!
Vimsa tycker jag är såååå taskig varenda kväll  när vi ska mysa i soffan eller när vi ska sova. Det är ju så att fröken fröken är inne i sin löpdag 12 idag och har ej slutat blöda. Hon droppar ganska mycket än. Hon blir stel som en pinne när trosorna kommer på. Haha! Hon ser bra rolig ut, men det tar 3 minuter så har hon glömt att dom är på ;) 

Men vi eller jag har lite nya planer på gång till våren.
Jag har planerat in ett Vimsa ska gå ett viltspårprov i Norge. Det är lite annorlunda med viltspårsproven i Norge än vad det är här i Sverige. Så bore kul att testa ett! Men det blir ju inte förens snön har tinat bort. Det snöar för fullt här just nu, så "våren" känns väldigt långt bort ;p

Sen så har jag skickat in en ansökan till Nordiska Viltspårmästerskapen 2016 som hålls den 2-3 juli i Tammela, i Finland. Så vi får se om vi blir uttagna eller inte. Vore riktigt kul! =) Så vi får hålla alla tummar, tår och tassar.Imorgon blir det duscha hundar och ta fram trimsaxarna. Iallafall på Vimsa eftersom vi ska på hundutställning på Söndag. Så hoppas på bra resultat nu när vi har haft vila ett tag! ;D

Godkväll!
/S, M & V.
Alltid vid husse
Alltid vid husse
DET SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖAR!!
DET SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖAR!!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln