Har jag berättat detta?

Jag vet inte om jag har sagt det. Men 11/1 så började jag en ny livstil. Jag började äta "LCHF-mat" (low carb high fat) och måste säga att jag ser bara lyckade resultat. Första veckan hade jag gått ner 1,2 kg. Veckan efter 0,8 kg. Och nu invägningen för v.3 så stod vågen på +0,5 kg. Men jag väger mig 1 gång i veckan och det kanske är för mycket? För det kan ju inte gå neråt jämt. Jag har bara koncenterat mig på maten. Har inte tränat så jätte mycket eller så. Har mest gjort den vanliga motionen med hundarna, gått pw och lite lätt löpning osv. För alla dessa ingredienser är jag inte van med. Så min första tanke var att prio 1 är komma igång med maten, och sen börja med mera slags träning. 

Men jag är inne på vecka 4. Har varit strikt med att byta ut mjölken i teét/kaffet. Använder inget socker alls, äter inget bröd, pasta, ris osv. 
Och hittills så kan jag bara säga positiva saker om denna "diet" eller ska man säga livstil? Jag känner att jag inte har den där "ballongmagen" längre, jag känner mig piggare, jag är väldigt sällan hungrig, jag orkar med dagarna på ett annat sätt och jag har inte lika stort sötsug aom före och sötsuget trodde jag att det skulle bli det svåraste att avstå. Mattias kan sitta och mosa i sig sina chips, och jag känner inte alls att jag behöver ha det. Jag är nöjd med min gurka och morötter till dippen. 

Så tack mig själv för att jag har tagit "tummen ur" och verkligen håller i detta. För det funkar ju!
Och tack LCHF för denna grymma start på min nya livstil! :) 
Och ett ännu större tack till min karl/pojkvän/nästan sambo för att han stöttar mig i detta. :)

LCHF Kladdkaka och vispgrädde.

Oxfilé med kantarellsås och wokade grönsaker. LCHF-style!

Blomkålslåda med knaprig bacon. LCHF!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln