Det är inte så lätt att komma igång

Ja, det är inte alls lätt så som det låter. Skrev ett liknande inlägg i slutet av 2014. 
Sen jag började bo själv så har det blivit annat som har kommit ivägen. Alla måsten som måste göras på egen hand före alla intressen. 


2015 så har det gått bra, vi fick en bättre lägenhet, tjejerna fick en "husse" och jag fick min andra halva. Så man kan nästan säga att vi har prioriterat Mattias och utställningar. Nu ska jag inte säga att det är hans "fel", för så är det verkligen inte. Vi ville ju hellre vara med han, och få in han i familjen "flattefreak" ;)
Jag var såklart nykär.. <3 Och självklart så är jag lika kär i han fortfarande, lika mycket fjärilar i magen som den första dagen vi träffades. <3
Jag älskar dig. 

Vi har bara tränat apportering, lydnad och drag på hobbynivå för att dom har behövt det. Inga krav. Inga måsten. Inga sura miner om det blir fel. Jag har testat 3 lk1 tävlingar med lilla V och med blandade resultat.
Med Maya blev det Ungdoms-SM, det va spännande och väldigt lärorikt. Dåligt resultat, men det är en helt annan femma! ;) 
Vimsa blev föresten Svensk Viltspårschampion också. Så viltspår har vi prioriterat.
 
Vi har haft denna "paus" ett bra tag nu. Hundarnas främsta mål för 2016 är att Maya ska klara av LK1 och så ska vi starta ett c-prov. Vimsa ska klara av LK1, vi ska prova på minst en barmarkstävling och så ska vi (förhoppningsvis) utbilda oss till eftersöksekipage.
Allt återstår och ser. Vi tar en dag i taget. Men just nu längtar jag till våren och barmark! :) 


Nu får det nog bli läggdags. 2 arbetsdagar kvar, sen helg. 
Hejsvejs sålänge. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln