Vad äter era hundar? Kosttillskott?

En del fick en fråga på instagram för ett tag sen på "vad era hundar äter?" Fick många svar där, så hoppas på en del svar här ;) 
Mina äter Priima's färskfoder och är supernöjda med det. Och sen får dom torrfoder ifrån Bozita Robur. Och självklart har vi valt "active & sensitive" med smak av älgkött! ;) 
De är väldigt bra i magen och kan äta i stortsett allt ;) 

I ett annat inlägg skrev jag lite varför jag har tänkt börja med torrfoder igen. Men just nu kör vi båda delarna, och det uppskattar de oerhört mycket.
Men det verkar inte vara någon som är intresserad av att ta "över" beställningarna. Jag är ingen återförsäljare som har hur mycket som helst på lager, jag har bara till mina hundar. Det räcker. Min 300 liters frysbox är full ändå med massa hundmat och annat roligt ;b 


Kosttillskott? 
Vitaminer, laxolja, Glukosamin, blodmjöl etc. Ger ni era hundar något mer än foder? 
Mina får laxolja ifrån Svenska djurapoteket och ägg-gula. Måste erkänna att de har otroligt mjuka och fina pälsar, och de torkar superfort efter ett bad/dusch. 

Maya hälsar att laxoljan är suuuuuupergod! =)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Bjurvald Gistedt » Är det fodret tro? :  ”Så härligt att läsa! Tusen tack för att du delar med dig ! <3 ”

  • Vendela Sandell » Lite positiva saker händer också:  ”Så kul med lyckad tävling och en till stjärna på g mitt i allt elände, kram<3”

  • Linn » DU finns inte längre :'(:  ”Så tragiskt, beklagar er sorg!”

  • Teddi med matte » Inne i ett tränings-"flow".:  ”ååhhh,, söta tjejen. hon håller koll så du inte missar att ge henne mat”

  • Vendela » Per Jensen:  ”Åh, är jättesugen på att klicka hem och läsa bl a den boken av Per Jensen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln