Första vattensvanens i denna familj.

I Fredagsmorse innan jobbet när jag skulle iväg så såg jag någonting som inte stämde. Vimsas svans hängde.. Den kan hänga om hon är trött eller så. Men nu skulle de faktist få sin frukost och då brukar svansarna gå som aldrig förr. Det är ju mat, hallå liksom.. ;) 
Men inte Vimsas, den rörde sig litegrann. Så jag filmade detta och la ut på IG och FB. De flesta sa som jag trodde, vattensvans. Tanken att köpa ett BoT-täcke har funnits länge. Men nu va jag tvungen att köpa det så Vimsa skyddar sin svans. Mycket bra täcke, ett tips till er som letar vintertäcken! 

Såhär såg hon ut i Fredagsmorse

Men idag är det Söndag. Och nu ser hennes svans oerhört mycket bättre ut. Men det är inte helt bra. Ett par dagar till så kommer hon vara fitforfight.
Jag valde att avstå Rimadyl osv, efersom vi ska på utställning på nästa helg och sen så är det är karensdag på vissa mediciner. Mer vila och användning av täcket så blir detta bra!  

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln