En riktigt kall Söndag!

Vem är tröttast på bilden?

Kritiken ifrån MYDOG finns på Vimsas resultatsida. 

Söndag idag. 
Det är för kallt ute för att göra någonting med hundarna. Imorse när jag gick ut med flickorna så stod termometern på -22,3 grader. Så idag får det bli ett par inomhus-aktiviteter och slödag. Inte ens hundarna vill vara ute när det är så kallt. De lyfter upp tassarna och tycker så synd om sig själva ;p Och Vimsa får inte heller vara ute och busa för mycket i kylan ftersom hon ska bli bra i sin svans innan hon får springa fritt.

Men planen för idag annars får bli frosta av min stora frys. Passar bra idag efterom det är kallt ute, så sakerna inte hinner tina upp ;) Sen som sagt... Ja, får det bli en slödag. Kanske borde städa en garderob? Har tänkt göra det länge, men det är längt mellan tanke och handling vet ni! :D 

Hur kallt har ni? 
Ni får ha en bra dag i kylan. 
Hejsvejs.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln