Resultat Stockholm och nya mål

Resultat ifrån Stockholms Hundmässa. - Domare: Haran Gordon R. 
Kritik: Good line of skull, nice clean eye and expression clean nech, good fore chest, super augulation (?), correct tail carriage, move very sensuel, super reach and drive, coat of excellent quality.

Mina ord; Jag är supernöjd. Det var ändå  många "VG"n som han delade ut. Och jag tycker ju att det är roligt att vara vara där och träffa allt folk. 
Men han stod och valde mellan mig och en framför. Stirrade länge. Jag tror jag blev nervös, för Vimsa kunde inte stå still länge till. Hon bara hoppa efter handen, och ville ha godis. Hon kanske vart nervös själv eftersom jag vart det? ;p 
Ajja, kul hade vi iallafall. Alltid roligt att ställa hund. Tror jag ska ha några bilder sen helgen (Mattias som va fotograf) som jag ska försöka lägga ut när jag kan. Men tack för en kul helg. 
Och tack till min fina pojkvän som följde med fast han var totalt ointresserad! :* 

-

Men sen när det börjar bli ledigt så ska jag ta fram nya mål för 2016.
Både för hundarna, och mig. Alla mål för 2015 gick ju inte igenom, men lite ska förnyas ;)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln