Träning

Detta med träning, det är något som vi alla måste göra på ett sätt eller annat sätt för att må bra. Visste ni att en del tränar utan att veta om det?

Till exempel när man lyfter något tungt, när man går i högt gräs (höga knän),  när man läger sig ner på golvet och letar efter tv-dosan under soffan så får du använda ben och armar för att ta dig upp osv.  

Men jag har varit på gymmet ett par gånger och har sett hur duktiga folk är på att träna och att det ger resultat. Och en del har till och med egna personliga tränare för att de behöver hjälp med sin träning. Det skulle även jag behöva, en egen PT som är där och pushar mig med min träning.
Men jag tror jag skulle passa bättre som att vara den som hjälper andra. Handlar det om att JAG ska göra saker så är det inte lika lätt, men att få hjälpa andra med att motivera och att nå sina mål är lättare för mig. Att bli en personlig tränare (PT) skulle nog vara ett yrke för mig. 

Jag har lättare att ”pusha” folk än att träna själv.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln