Detta med hundmat

Hundmat. Det är inte så att hundarna inte äter maten (Priimas färskfoder) utan det är mer att det är JAG som måste sköta beställningen av hundmat. Jag får varannan månad samla ihop folk för att komma upp i ett visst antal kg för att såklart få billigare. (Ju mer kg vi får ihop, ju billigare blir maten.) Först fråga folket vad och hur mycket de ska ha, sen när sista dagen är satt så får jag räkna ut priset för varje person och de för över pengar till mig för att jag sedan sen ska ringa till Priima och beställa hundmaten via telefon och betala in sedan direkt så vi får det i tid. Och det har hänt ett par gånger att fraktbilen har missat våran leverans  och då tar det yttligare en dag att de kommer. Men då är det JAG som ska komma ihåg allting och försöka se till att folk har betalat till mig. Och sen får jag åka ifrån jobbet på arbetstid för att ta emot leveransen. 
Och det är ingen som tackar mig för det...  

Men JAG och hundarna är för övrigt nöjda med maten. De äter med oerhört stor aptit och Maya sitter och dreglar innan hon får mat. Så omtyckt är maten. Sen är de är väldigt sällan dåliga i magen. Så det är inte maten i sig som jag gnäller över utan mer "jobbet" att få hem det. 

Och jag funderar på att ta en "paus" med detta extra jobb för att jag inte känner att jag orkar hålla på att tjata på folk längre. Tar ingen annan hand om det så tänker jag övergå till torrfoder. 

Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra än. Det återstår och ser.... 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln